0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Ludogorec favorit i pored Ljupka, Barselona dobija u ‘Morači’

Objavljeno: 06.12.18 u 10:26

Nema mnogo mečeva za danas, pa ćemo poušati uz košarku i veći rizik da budemo uspešni pošto su na programu i mečevi Evrolige i biće intresantan debi Ljupka Petrovića u Sofiji.

CSKA SOFIJA – LUDOGOREC 2 (2.40)

Šampion i lider stiže u Sofiju po tri boda bez obzira što je sjajni srpski trener Ljupko Petrović na novom zadatku, ali njemu će trebati vremena da skocka ekipu tako da je prednost na strani gostiju iz Razgrada.

ZAMALEK – AL NASRU 1 (1.60)

U Egiptu su iznenađenja moguća mada u poslednje vreme favoriti odrađuju posao bez većih problema i domaćin je u prednosti i ima uspon koji želi da potvrdi sa nova tri boda.

BUDUĆNOST – BARSELONA 2 (1.50)

Posle senzacionalne pobede nad CSKA iz Moskve svi favoriti će se mnogo ozbiljnije spremati za meč u Podgorici, a ekipa Svetislava Pešića treba da pokaže kvalitete i pobedi na ‘vrućem terenu’.

ŽALGIRIS – OLIMPIJAKOS 1 (1.80)

Domaćin nikako da proradi na svom terenu što im je bio zaštitni znak prethodnih sezona, ali Grci na strani nisu toliko moćni i vreme je da slave „zeleni“ u Kaunasu.

Ukupna kvota na tiketu je 10.36.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter