0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Ponuda nije velika, ali se izdvajaju četiri interesantna predloga

Objavljeno: 04.12.18 u 12:00

Nastavljaju se bitke za bodove i tokom ove nedelje uz pojedine mečeve nacionalnih Kupova, tako da ćemo imati solidan izbor da skockamo dobitnu kombinaciju.

VEST HEM – KARDIF 1 (1.70)

Krenuo je izgleda uspon ‘čekićara+ koji su posle pobede u Njukaslu pokazali snagu kolektiva i sada sledi da poentiraju kod kuće i očekuje se da upišu nova tri boda.

AMIEN – MONAKO X2 (1.50)

Nema mnogo vremena za kukanje posle poraza od Monpeljea, tako da Tijeri Anri želi da se konačno ostvari još jedan povoljan rezultat na strani i krene sa begom iz zone ispadanja, gde ‘kneževima’ svakako nije mesto.

BEROE – ČERNO MORE 1 (1.60)

U Bugarskoj se često dešavaju iznenađenja i favoriti se okliznu, mada danas je kvalitet i forma na strani domaćina koji hoće da nastavi dobar niz na svom terenu.

MEC – RED STAR 1 (1.50)

Dolaskom na kormilo Faruka Hadžibegića gosti su imali par dobrih partija, ali dolaze na noge jakom rivalu koji ima samo jedan plan da pobedi i približi se povratku u elitni rang.

Ukupna kvota na tiketu je 6.12.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter