Poznata srpska pop pevačica Jelena Karleuša pomogla je Vaterpolo klub Partizan sa 100 hiljada dinara nakon apela crno-belih da nemaju novca za grejanje vode.

Danas je Jelena Karleuša u izjavi za ‘Informer’ istakla da je učinila pravu stvar i da joj suprug Duško Tošić, bivši fudbaler Crvene zvezde, nije zamerio.


– Ako bi trebalo da gledamo da li je Partizan ili Zvezda da bismo pomogli, onda smo svi kolektivno otišli u ku*ac. Duško se ne meša u to na šta ja i kako trošim novac – rekla je Jelena Karleuša za ‘Informer’.

Kako kaže cilj joj nije bio materijalna pomoć, već da skrene pažnju da se pomogne jednom klubu da normalno funkcioniše.

– Moja pomoć je u materijalnom smislu bila simbolična i nedovoljna. Ideja mi je bila da iskoristim slavu za pravu stvar. Želela sam da apelujem na sve i skrenem pažnju.

Jelena Karleuša je istakla da je sramno da jedan šampion Evrope danas moli za pomoć u vrednosti od 3.000 dinara.

– Tužno je to što smo dopustili da ponos srpskog sporta, evropski šampion, moli za grejanje i to za 3.000 dinara donacije. Država bi trebalo da učini sve kako se ovakva situacija ne bi ponovila – zaključila je Karleuša.

Popularnoj pevačici se zahvalio prvi čovek Partizana.

– Hvala Jeleni i svima koji su odlučili da nam pomognu. Došli smo dotle da molimo za grejanje, naravno da nam je želja da budemo u medijima zbog velikih uspeha koje smo nekada pravili, a nadam se da ćemo nastaviti da ih pravimo. Ovo je klub koji je proizveo velike šampione i nastaviće da ih proizvodi u budućnosti. Nadam se da ćemo uspeti da izađemo iz krize – istakao je Šoštar.