0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Verujemo u Saletove ‘orlove’ i Baneta Ivanovića

Objavljeno: 03.12.18 u 10:58

Vikend nije bio baš berićetan za favorite, koji su imali niz kikseva i danas sledi pokušaj za popravni sa utakmicama iz Evrope i ima veoma intresantnih mečeva.

ARSENAL (T) – ZENIT 2 (1.80)

Lider šampionata posle dobrog nastupa u Ligi Evrope želi da na domaćem koloseku u preostala dva kola jeseni bude uspesan, a sledi ispit u Tuli i očekuje se uspeh gostiju koje predvodi Branislav Ivanović.

RIO AVE – SPORTING 2 (1.80)

Domaćin na svom terenu ove sezone nije poražen tako da timu iz Lisabona neće da bude lako da ispuni plan i upiše tri boda, mada im pripada po mestu na tabeli uloga favorita.

FENERBAHČE – KASIMPAŠA 1 (1.70)

Sudar dva gradska rivala treba da bude veoma intresantan pogotovo što domaćinima ‘gori pod nogama’ i pobeda je imperativ protiv rivala koga sa klupe predvodi iskusni stručnjak Mustafa Denizli.

SRBIJA – GRČKA 1 (1.30)

Naši košarkaši su na popravnom posle poraza u Izraelu i samo pobeda donosi korak napred u pokušaju plasmana na SP naredne godine u Kini i posto su gosti bez imperativa rezultata ‘orlovi’ treba da uzlete do uspeha.

Ukupna kvota na tiletu je 7.16.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter