1
Ostali sportovi

FOTO: PRINTSCREEN

OBEĆAO, ISPUNIO, PA POBEDIO: Srpski bokser na meč u Istanbulu izašao u majici sa likom Marka Ivkovića (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.18 u 21:39

Srpskom bokseru ovo je 22. borba u profesionalnoj karijeri, a do nje je došao u Istanbulu.

Kazahstanac Miahil Krinitsin stao je u red onih koje je Marko Nikolić savladao i to pod brojem 22.

Pred odlazak u prestonicu Turske, jedan od najboljih boksera koje naša zemlja ima kazao je da je ovo najteži izazov u njegovoj karijeri. Momak koji predstavlja KBK ‘Crvena zvezda’ uspešno je premostio i ovu prerpeku, a ono što je obećao pred odlazak u Tursku privuklo je pažnju ovdašnje javnosti.

Naime, Nikolić je najavio da će na ovaj meč izaći u majici tragično ubijenog Marka Ivkovića Jagode, navijača Crvene zvezde koji je u ovom gradu izgubio život. Što je on i učinio, a put srpskog boksera ka ringu pratila je pesma navijača crveno-belih ‘Dobro znaj’, a uz njega kao i uvek bio je njegov trener Luka Popović.

Kada se pogledaju prethodni mečevi ovog momka, onda se može videti da mu ovakvi gestovi nisu strani, pa je tako svojevremeno na borbu izašao uz zvuk sirene i poruku žrtvama NATO bombardovanja, ali je bio i deo organizacije humanitarnog spektakla koji je pre nekoliko godina održan na Kalemgdanu, kao i brojnih drugih akcija.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter