0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Poverenje smo ukazali ‘orlovima’

Objavljeno: 30.11.18 u 11:42

Posle evropskih mečeva vraćamo se na domaći kolosek i borbu za bodove koja se nastavlja pred vikend i pokušaćemo da skockamo dobar miks sa košarkom.

KARDIF – VULVERHEMPTON 1X (1.70)

Novajlije u eliti imaju različite ambicije, a domaćinu se otvaraju karte da upiše još neki bod pred svojim navijačima tako da će menadžer Vornok pokušati da izabere prave adute.

ST. ETJEN – NANT 1 (2.20)

Francuski megdan često donosi mnogo zanimljivih detalja i veliku borbu, a domaćin posle poraza u Lionu hoće da se iskupi pred svojim navijačima upisivanjem nova tri boda.

IZRAEL – SRBIJA 2 (1.50)

Naši košarkaši gostuju u Tel Avivu i bez obzira što nisu u kompletnom sastavu imaju ulogu favorita i ako pobede napraviće veliki korak prema plasmanu na SP naredne godine u Kini.

EFES – BASKONIJA 1 (1.60)

Turski tim ove sezone je izgleda u potpunosti pogodio sa pojačanjima i igraju odlično na dva fronta tako da su u prednosti u odnosu na Špance, koje je nedavno preuzeo trener Perasović.

Ukupna kvota na tiketu je 8.97.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter