0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Tri pobede domaćina i Barsa na strani

Objavljeno: 28.11.18 u 10:19

Bajern i Ajaks su ‘overili’ prolaz dalje,a Real i Roma su takođe učesnici u februaru i večeras sledi rasplet u pojedinim grupama i jedan od bitnih mečeva igra se u Parizu.

PSŽ – LIVERPUL 1 (2.20)

Derbi dana u kojem je doamćin favorit, pošto Englezi imaju dva poraza u gostima, a tri boda Parižanima donose siguran prolaz dalje, pošto u poslednjem kolu dolaze u Beograd.

PSV – BARSELONA 2 (1.50)

Holanđani su igrali dobro tokom Lige šampiona, mada nemaju velike šanse i sigurno će pokušati da se suprostave moćnoj Barsi, koja dolazi po nova tri boda.

PORTO – ŠALKE 1 (1.80)

Na domaćem terenu su veoma moćni i imaju prvu meč loptu pred svojim navijačima da pobedom obezbede prolaz dalje, tako da će Nemci biti na teškom ispitu da dođu bar do remija.

DORTMUND – BRIŽ 1 (1.40)

Domaćin igra sjajno i nalazi se u naletu, tako da imaju ‘zicer’ za pečatiranje prolaze, a Belgijanci se nalaze već nekoliko nedelja u padu forme i teško će se izvući.

Ukupna kvota na tiketu je 8.31.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter