0
Ostali sportovi

FOTO: Serbian Battle Championship

SPREMA SE MMA SPEKTAKL U NOVOM SADU: Veliki broj kvalitetnih borbi, stiže i predstavnik ‘Cro Cop’ tima

Objavljeno: 23.11.18 u 10:18

Svetske zvezde mešovitih borilačkih veština polako pristižu u ‘srpsku Atinu’.

Ostalo je još osam dana do ‘Serbian Battle Championship – SBC’, borilačkog događaja u mešovitim borilačkim sportovima, koji se po 19. put organizuje 1. decembra 2018. u Novom Sadu, u Velikoj hali ‘Spensa’ sa početkom u 19.30 časova.

Kao i u prethodnih osamnaest, i u ovom vrhunskom spektaklu svoje nastupe potvrdila su najveća domaća, regionalna, evropska i svetska imena iz MMA sporta. Mnogobrojni ljubitelji najbržeg rastućeg sporta u svetu će imati priliku da u našoj zemlji uživaju u mečevima kako boraca iz Srbije, tako i iz Japana, Sjedinjenih Američkih Država, Brazila, Filipina, Malezije, Irana, Nemačke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine.

Posebno treba izdvojiti vrhunsku borbu koja će sigurno pružiti pravi vatromet u SBC heksagonu, veliki srpsko-brazilski duel najviše svetske klase u kome će se boriti Damir Mihajlović i Džoni Karlos.

Dado Mihajlović je svima poznato ime kada je domaća i evropska MMA scena u pitanju, jedan od prvih srpskih boraca priznatih na međunarodnoj MMA sceni, i jedan od najbolje rangiranih velteraša na Balkanu. Majstor luta livre sporta i bivši SBC šampion spreman je na povratak u borilište nakon više od godinu dana i kao i uvek beskompromisnu borbu. Dado se za ovu borbu spremao u Brazilu, u čuvenom ‘Astra Fight Team’-u.

Serbian Battle Championship

Na drugoj strani SBC heksagona stajaće Džoni Karlos, pratiocima SBC manifestacija poznat po eksplozivnom i dominantnom nastupu na SBC-u 18 kada je nokautom pobedio Nemanju Kovača. Karlos je u Brazilu poznat kao neustrašivi ratnik, i vlasnik nekoliko šampionskih pojaseva, dolazi iz izuzetno cenjenog ‘Master Kombat’, koji obiluje hrabrim i jakim borcima, koji konstantno u borbi idu napred i daju sve od sebe kako bi atraktivno završili borbu.

Organizatori su za publiku u Novom Sadu, našoj zemlji i regionu pripremilijoš jedan vrhunski meč najvišeg svetskog renomea – novi teškaški duel koji će na sebe preuzeti težinu borbe za pojas šampiona ‘Serbian Battle Championship’ organizacije u teškoj kategoriji! Publika u Velikoj hali novosadakog ‘Spensa’ imaće priliku da gleda pravu legendu MMA sporta koja nam dolazi iz Japana, Satošija Išija u borbi protiv jednog od najiskusnijih američkih MMA boraca Tonija Lopeza.

Satoši je jedan od najuspešnijih džudista iz Japana, i između ostalog, pored osvajanja zlatnih odličja u svojoj zemlji i svetskim turnirima, osvajač je najsjajnije Olimpijske medalje u japanskom nacionalnom sportu. U Novom Sadu na ‘Serbian Battle Championshipu 19’, ovaj najbolji japanski profesionalni MMA borac pokušaće da stigne do osamnaeste profesionalne pobede u karijeri i šampionskog SBC pojasa, takođe on je i član ‘Cro Cop’ tima iz Zagreba, koji vodi čuveni Mirko Filipović.

Američki profesionalac Toni Lopez u karijeri odradio čak 91 borbu. Ni Lopez ne zaostaje mnogo za Išijem kada je reč o konkurenciji koju je tokom bogate karijere imao priliku da susretne u ringu ili kavezu – Konstantin Gluhov, Džeremi Horn, Džef Monson, Hjuston Aleksander, Ilir Latifi, Aleksej Olnjik, a u Srbiju dolazi kako bi se domogao novog šampionskog pojasa i impresivne 62. profesionalne pobede. Dakle, zaista imamo priliku da gledamo velika svetska imena koja će nakon najvećih svetskih pozornica zakoračiti i u SBC arenu u borbi za pojas šampiona u teškoj kategoriji.

Serbian Battle Championship

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter