0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

GENERALNA PROBA PRED EP: Rukometašice Srbije otputovale na Kup Karpata

Objavljeno: 22.11.18 u 20:51

Ženska rukometna reprezentacija Srbije otputovala je danas u Bukurešt, gde će u petak i subotu učestvovati na Kupu Karpata.

Srbija će sutra igrati protiv domaće selekcije Rumunije od 17:30h, dok će se u drugom polufinalu sastati Rusija B i Rumunija.

Kapiten naše selekcije Katarina Krpež Šlezak priželjkuje Rusiju u drugoj utakmici, koja će biti poslednja pred Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

– Bilo bi odlično da igramo sa Ruskinjama, jer se sa njima ukrštamo u grupi glavne faze. Da odradimo ono što nam stručni štab stavi kao cilj, da uspemo da se spremimo za prvenstvo maksimalno i ostanemo zdrave – rekla je Krpež Šlezak, a prenosi Rukometni savez Srbije.

Krpež Šlezak je rekorderka po pitanju broju učešća na najvećim reprezentativnim takmičenjima.

– Odlično se osećam. Prvi put u karijeri imam malih problema s ramenom, ali ništa nije ozbiljno. Trudim se da budem zdrava, da dam svoj maksimum. Svi sanjamo da igramo za reprezentaciju, tako i ja. Zdrava sam, hvala Bogu, dok god me žele, tu sam da pomognem ekipi – rekla je Krpež Šlezak.

Šampionat ‘starog kontinenta’ počinje 29. novembra, a Srbija će biti u grupi sa Poljskom, Danskom i Švedskom.

– Možemo da se nosimo sa svima, samo da se borimo i neće biti problema. Sve tri ekipe igraju na isti fazon, puno se trči, biće teško u sva tri meča – rekla je Krpež Šlezak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter