0
Američki fudbal

TEŽAK INCIDENT, IGRAČ HTEO DA TUČE TRENERA: Zvezda u usponu napala trenera jer mu je tražio da skine jaknu (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.18 u 19:57

Ed Oliver, defanzivni tekl ekipe Kuguars univerziteta Hjuston, Teksas u Sjedinjenim Američkim Državama, trebalo bi po prognozama da bude izabran u samom vrhu drafta koji će 26. aprila 2019. godine biti održan u Nešvilu, Tenesi. 

Ipak, posle incidenta koji se dogodio na meču između njegovih Kuguarsa i Tulejn Grin Vejva (završeno pobedom Hjustona 48:17), pitanje je da li će ostati tako visoko rangiran.

Oliver je 20. oktobra doživeo povredu kolena zbog koje je pauzirao mesec dana, usled čega je doneo odluku da presedi ostatak sezone kako ne bi rizikovao da zbog povrede ugrozi draft, vođen primerom Sidnija Džonsa, sejftija kog je Filadelfija pre dve godine draftovala u drugoj rundi, iako mu je ahilova tetiva bila pokidana pa je preskočio praktično čitavu svoju prvu godinu.

Da je povreda stvar prošlosti dokazao je Oliver pre meča, kada je skakao, trčao i hvatao loptu, ali ipak nije bio deo tima. Kada mu je trener Medžor Eplvajt prišao na poluvremenu i zatražio mu da skine jaknu koja je rezervisana za igrače koji su deo aktivnog rostera, usledila je veoma burna reakcija mladog sportiste, koji je pokušao čak i da se fizički obračuna sa trenerom.

Nakon što se situacija smirila, a Hjuston slavio, Eplvajt je prokomentarisao incident:

– Povukle su ga emocije, ali mlad je i dešava se. On ne igra, što je teško. Nemam ništa protiv njega, posetiću ga i pričaćemo. Volim ga i želim ga uz naš tim i u našem timu, rekao je nakon meča medijima.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter