0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Francuska favorit protiv ‘lala’, Pešić ‘na mukama’ u Litvaniji

Objavljeno: 16.11.18 u 10:41

Iznenađenja su obeležila prvi takmičarski dan u okviru Lige nacija, a danas ima zanimljivih mečeva na kojima favoriti treba da opravdaju datu ulogu, kao i u nastavku kašarkaške Evrolige.

HOLANDIJA – FRANCUSKA 2 (2.20)

Podmladjena selekcija ‘lala’ predvođena sa klupe Ronaldom Kumanom polako vraća stari sjaj, ali gosti i šampioni sveta dolaze u najboljem sastavu da ‘overe’ prvo mesto u grupi.

SLOVAČKA – UKRAJINA 1 (2.30)

Žestoka borba sledi mada su gosti na pragu da budu najbolji i presele se u viši rang tako da nemaju rezultatski imperativ, a domaćin će juriti da konačno upiše pobedu posle slabijih nastupa.

E. GVINEJA – SENEGAL 2 (1.70)

Borba za završnicu Kupa Afrike se nastavlja, a domaćin nema velike šanse da ide dalje i uloga favorita je u rukama Manea i saigrača, koji žele nova tri boda za ‘overu’ plasmana.

ŽALGIRIS – BARSELONA 1 (1.70)

Litvanci su kod kuće veoma moćna mašinerija, a pokušaće da posle Reala dobiju još jednog španskog giganta, Barsu, koja se nalazi u dobroj formi mada znaju da ‘zakažu’.

Ukupna kvota na tiketu je 14.62.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter