0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Španci jači od buke sa Maksimira

Objavljeno: 15.11.18 u 11:54

Na programu su mečevi Lige nacija posle kojih se možda i budu iskristalisale pozicije na tabeli ili će presuditi poslednje kolo, a danas smo se odlučili ponovo za miks sa košarkom.

HRVATSKA – ŠPANIJA 2 (2.10)

Komšije su pregažene od „furije“ u prvom meču i žele da ih zaustave na „Maksimiru“, ali gosti su u prednosti pošto nemaju personalnih problema kao domaćin i jure prvo mesto u grupi.

AUSTRIJA – BIH 1 (2.00)

Domaćin je u Beču veoma silan, i pored podrške koja se očekuje za izabranike Roberta Prosineckog koji je upisao tri pobede i nemaju imperativ tako da rival ima veće šanse.

MAĐARSKA – ESTONIJA 1 (1.50)

Susret u Talinu obeležila je goleada, koja se može očekivati i ovaj put i apsolutna uloga favorita je na starani Mađara kao i kvalitet tima naših komšija.

OLIMPIJAKOS – FENERBAHČE 1 (1.70)

U Pireju nije lako doći do pobede bez obzira što gigant iz Istanbula ima moćne pojedince mada forma nije baš sjajna, tako da su crveno-beli u prednosti.

Ukupna kvota na tiketu je 10.71.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter