0
Ostali sportovi

FOTO: BS Srbije

BOKS: Metalac slavio na Crvenom Krstu (FOTO)

Objavljeno: 15.11.18 u 23:55

Derbi 2. kola Bokserske lige Srbije između BK Radnički Beograd i BK Metalac Valjevo, spektakl na koji se dugo i sa nestrpljenjem čekalo, održan je u kultnoj hali na Crvenom Krstu.

Ljubitelji plemenite veštine imali su razloga da dođu i uživaju u borbama koje su prikazali bokseri oba kluba. Na kraju slavili su gosti iz Valjeva rezultatom 12:4.

Prepuna hala Crvenog Krsta podsetila je na prošle dane, zlatne dane boksa pod svodovima ovog zdanja kroz koje je prodefilovalo masa šampiona, velikih imena boksa Jugoslavije, ali i sveta.

Meč se mogao pratiti i na direktnom TV prenosu na TV Arena, kao što će biti slučaj na svakom derbiju narednih osam kola koliko je još planirano za dvokružni sistem lige.

FOTO: BS Srbije

BK Radnički Beograd i BK Metalac Valjevo 4:12

(kategorija 56 kg Đorđe Veljović Dušan Janjić 0:2, 60kg Nikola Magovac – Nemanja Gavrilović 0:2, 64kg Matija Tijanić – Damjan Grmuša 2:0, 69kg Aleksandar Cigaranović – Lazar Stanojević 2:0, 75kg Nikola Jovanović – Aleksa Marković 0:2, 81kg Aleksandar Petrović – Saša Milovac 0:2, 91kg Nikola Vlahović – Geard Ajetović 0:2, +91kg Kosta Božović – Stanković Milutin 0:2)

Pored derbija u Beogradu na programu 2. kola su i mečevi Kragujevcu i Novom Sadu. BK Naissus iz Niša gostuje u Kragujevcu, Loznica dolazi u ring novosadske Vojvodine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter