0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Tri fudbalske ‘dvojke’ i košarkaški ‘kec’ u Baru

Objavljeno: 14.11.18 u 11:29

Ponuda fudbala je mizerna i samo su kvalifikacije mlađih selekcija u fokusu do sutra, kada startuje nova runda Lige nacija i zato sledi miks sa košarkom.

ISLAND 19 – TURSKA 19 2 (1.60)

Prva runda kvalifikacija je bitna pošto bolji plasman na tabeli omogućava izbegavanje težih ekipa u grupi u martu, a pored uspona fudbala na severu Evrope uloga favorita je na strani ‘gosta’.

SEVERNA IRSKA 19 – POLJSKA 19 2 (1.70)

Domaćin u Belfastu i rivali Srbije se sastaju u prvom kolu, a od ‘orlića’ se očekuje da pobede Kazahstan i da Poljaci savladaju domaćina pošto se najavljuje da imaju talentovane igraće.

ZENIT 2 – TOMSK 2 (1.80)

Mladi tim giganta je ove sezone veoma slab u drugom rangu Rusije i sigurni su putnici da na kraju sezone ispadnu, a bivši prvoligaš sa tri boda može da se primakne gornjem delu tabele.

MORNAR – TORINO 1 (1.60)

Slavili su u Italiji i imaju šanse da pobede istog rivala u Baru, tako da domaćin hoće da prekine seriju poraza i posle nekoliko promena u timu ostvari konačno trijumf.

Ukupna kvota na tiketu je 7.83.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter