0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Milan nemoćan protiv Juventusa, Real prejak za Seltu

Objavljeno: 11.11.18 u 10:56

Drugog dana vikenda na potezu su klubovi koji su protekle sedmice imali i obaveze u Evropi, a zgusnuti kalendar takmičenja nema milosti pošto se od sutra mnogi igraci sele u nacionalne selekcije.

ČELSI – EVERTON 1 (1.50)

Predvođeni sjajnim trenerom Sarijem „plavci“ igraju odlično na tri koloseka, a na najvažnijem ređaju uspehe i žele nastavak uspešnog niza pred svojim navijačima i tri boda su več „rezervisali“.

LAJPCIG – LEVERKUZEN 1 (1.80)

Nema dileme da su domaćini ponovo u pravom ritmu i da igraju svaki meč sa mnogo elana i uspesi se nižu, a današnji ispit ne treba da predstavlja veći problem da se nastavi sa pobedama.

MILAN – JUVENTUS 2 (1.80)

Veliki derbi u Italiji treba da donese kao svaki put dosta uzbuđenja pred punim tribinama, a gost je godinama u nazad imao probleme sa „rosonerima“ i večeras imaju kao aduta Ronalda da dođu do uspeha.

SELTA – REAL 2 (1.70)

Nema dileme da je u Vigu „vruć teren“, ali došlo je vreme da slavni madridski klub pobedi na strani u šampionatu i pokažu da izlaze iz igračke i rezultatske krize, kao i da sa tri boda napreduju na tabeli.

Ukupna kvota na tiketu je 8.26.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter