0
U pripremi

BORBA ZA PRVO MESTO: Zvezda pušta u prodaju karte za Monako

Objavljeno: 11.11.18 u 15:25

KK Crvena zvezda mts dočekuje u derbiju 7. kola grupe A Evrokupa ekipu Monaka.

Crveno-beli pred sobom imaju veoma težak zadatak jer je reč o okršaju dve ekipe koje dele prvo mesto na tabeli sa učinkom od četiri pobede i dva poraza.

U prvoj utakmici između ova dva rivala izabranici Milana Tomića savladali su igrače Monaka na njihovom parketu rezultatom 63:66 i to nakon velike borbe. Nema sumnje da jednako težak zadatak čeka crveno-bele i u sredu.

Podsećamo, Crvena zvezda i dalje ne zna za poraz u novoj sezoni na domaćem parketu.

– U želji da zadržimo savršen učinak u svojoj dvorani i prvo mesto na tabeli grupe A Evrokupa pozivamo sve Zvezdaše da napune dvoranu i budu prevaga na stranu crveno-belih – stoji na sajtu Crvene zvezde.

Prodaja karata za utakmicu sa Monakom počinje od ponedeljka kada će ulaznice moći da se kupe na prodajnom mestu klupskog partnera Eventima u TC “Ušće“ i na prodajnom mestu u Domu Omladine.

Od utorka karte će moći da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, a u sredu pored poslovnica Eventima ulaznice će biti dostupne i na blagajni dvorane “Aleksandar Nikolić“ od 16 časova pa sve do početka utakmice.

Cene ulaznica ostaju nepromenjene:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter