0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Monako, Atletiko i Porto sigurni ‘kečevi’

Objavljeno: 06.11.18 u 11:22

Sledi niz intresantnih utakmica u novoj rundi Lige šampiona, tako da ćemo se bazirati na elitno takmičenje u Evropi i na potezu su favoriti mada pred njima nije lak posao.

MONAKO – BRIŽ 1 (2.20)

Došao je trenutak da i Tjeri Anri zabeleži pobedu na klupi ‘kneževa’ posle kikseva u šampionatu, a Belgijanci su rival po meri da se najavi uspon na oba fronta.

ATLETIKO – DORTMUND 1 (2.00)

Dugo niko nije sa četiri gola ispratio Madriđane, koji žele da se za ubedljiv poraz osvete ‘milionerima’ mada sledi delikatna misija u kojoj domaćin mora da pruži maksimum da ostvari cilj.

NAPOLI – PSŽ GG (1.60)

Golovi su padali u Parizu, a domaćin se spasao poraza u poslednjem minutu i podno Vezuva sledi novi spektakl u kojem se očekuju golovi na obe strane i velika borba.

PORTO – LOKOMOTIVA (M) 1 (1.40)

U Moskvi su lagano izgubili i oprostili se od trke za drugi deo sezone u eleti, a domaćin juri po svaku cenu pobedu koja mu donosi mirne snove pred poslednja dva kola raspleta u grupi.

Ukupna kvota na tiketu je 9.85.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter