0
U pripremi

PRIMERA: Do kraja strepnja, a onda autogol i penal, Real savladao Valjadolid

Objavljeno: 03.11.18 u 19:09

Ekipa Reala iz Madrida savladala je na ‘Santijago Bernabeuu’ Valjadolid.

‘Kraljevi’ su se do kraja meča ‘mučili’ da slome otpor rivala, a onda u poslednjih deset minuta dva puta se tresla mreža gostiju.

Ova sezone nije počela onako kako su zamislili navijači Reala, a to se nastavilo i večeras. Solari je na klupi zamenio Lopeegija, te doneo prvu poedu timu nakon tri poraza i jednog nerešenog rezultata.

Nakon samo četiri minuta igre na ovoj utakmici odličnu priliku da se u strelce upiše nije iskoristio francuski napadač Karim Benzema. Krajem prvog dela igre i Geret Bejl bio je u izglednoj šansi, ali njegov udarac glavom je bio neprecizan.

Drugo poluvreme novom dobrom šansom otvorio je Benzema, posle njega pokušao je sa ivice kaznenog i Kazemiro, ali to nije bilo dovoljno da bi se došlo do vođstva. Talko je bilo sve do 83. minuta igre kada je nakon izvedenog kornera Tonija Krosa, Kiko pokušao da izblokira udarac, ali je samo promenio pravac lopti i poslao je u svoj gol. Do drugog ‘kraljevi’ dolaze nakon pet minuta igre. Fernando Kalero je startovao, a sudija Manzano pokazao na jedanaesterac koji je iskoristio Serhio Ramos.

Primera, 11. kolo:

Leganes – Atletiko Madrid 1:1 (0:0)
(Kariljo 82 – Grizman 69)

Real Madrid – Valjadolid 2:0 (0:0)
(Kiko 83a.g., Ramos 88pen)

18.30: Valensija – Đirona

20.45: Rajo Valjekano – Barselona

Nedelja:

12.00: Eibar – Alaves

16.15: Viljareal – Levante

18.30: Ueska – Hetafe

18.30: Real Sosijedad – Sevilja

20.45: Betis – Selta

Ponedeljak:

21.00: Espanjol – Atletik Bilbao

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter