0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ na Everton, ‘dvojka’ u Leganesu

Objavljeno: 03.11.18 u 09:51

Pakleni vikend je pred nama sa mnogo intresantnih utakmica u Evropi, a pokušaćemo da skockamo dobitan tiket sa samo fudbalskim mečevima.

EVERTON – BRAJTON 1 (1.70)

U Liverpul dolazi jedna od najslabijih ekipa za koju je ove sezone izgleda projektovana grčevita borba za opstanak, a pošto je domaćin dobar na svom terenu očekuje se da upišu pobedu.

LION – BORDO 1 (1.50)

Povratak na pobednički kolosek je ostvaren i ekipa se ponovo zahuktala posle dobrog starta, tako da može da se i danas odradi dobar posao i sa trijumfom čeka novi izazov u Ligi šampiona.

ŠALKE – HANOVER 1 (1.70)

Dve godine zaredom „plavci“ imaju loš niz rezultata i posle bledog izdanja kombinovanog tima u Kupu na drugom koloseku domaćin bi trebalo da bude mnogo moćniji.

LEGANES – ATLETIKO (M) 2 (1.70)

Prošle sezone domaćin je namučio favorita iz Madrida i remijem im pomrsio račune, što je i danas imperativ mada ekipa Simeonea dolazi po novi uspeh za miran nastavak takmičenja u Primeri.

Ukupna kvota na tiketu je 7.36.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter