0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Goleada u Mančesteru, Pešić nastavlja niz pobeda

Objavljeno: 01.11.18 u 11:39

Nismo juče uspeli da nastavimo uspešan niz, ali idemo dalje sa novim pokušajima bez obzira što ponuda nije ‘bajna’ i sledi miks fudbala i košarke.

M. SITI – FULAM 2 PLUS PRVO POL (1.75)

Nema dileme da je domaćin bez obzira na sastav koji izvede trener Gvardiola apsolutni favorit tako da treba očekivati da pokušaju da već u prvom delu završe posao sa dva gola u mreži rivala iz Londona.

MIDTJILAND – KOPENHAGEN GG (1.60)

Derbi runde Kupa Danske sledi danas, a pobednik će imati lakši put do trofeja i očekuje se žestoka borba dva velika rivala i realno je da bude postignut po gol na obe strane.

BEROE – BOTEV 1 (1.80)

Meč u kome obe ekipe ulaze sa ambicijama da nastave dalje na drugom domaćem koloseku, ali početne šanse su veće na strani domaćina da se izbori za plasman u četvrtfinala Kupa Bugarske.

BARSELONA – MAKABI 1 (1.50)

Posle dva startna poraza Barsa je upisala dve pobede za dva dana i večeras će pokušati da nastave niz na domaćem terenu i imaju prednost u odnosu na protivnika iz Tel Aviva.

Ukupna kvota na tiketu je 7.56.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter