0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Verujemo u ‘crvenog bika’ i nastavak fantastične serije ‘svetaca’

Objavljeno: 28.10.18 u 10:47

Nisu se ovih dana proslavili favoriti, a imaće priliku za „popravni“ i svakako da je okršaj Barselone i Reala poslastica dana, koji će privući milionski auditorijum gledalaca pored malog ekrana.

K.PALAS – ARSENAL 2 (1.80)

Londonski okršaj bi trebalo da bude zanimljiv u kojem su „tobdžije“ spremne da nastave uspešan niz i tako ostanu na vrhu tabele, mada rival često zna da uzme skalp komšijama.

LAJPCIG – ŠALKE 1 (1.80)

Prema trenutnoj formi sve je na strani domaćina, koji pred svojim navijačima ruši redom rivale tako da se očekuje da u njihovoj knjizi uspeha bude upisan još jedan trijumf.

KALJARI – KIJEVO 1 (1.70)

Na Sardiniji nije lako da se dođe do bodova čega su svesni u ekipi iz Verone, koja je zakucana za poslednje mesto i pored činjenice da domaćin igra promenljivo ima velike šanse da ostvari uspeh.

MARSEJ – PSŽ 2 (1.50)

Pune tribine „Velodroma“ i užarena atmosfera dočekaće giganta na novom domaćem ispitu, ali u Francuskoj teško da može neko da zaustavi mašineriju iz Pariza i oni dolaze da pokažu moć.

Ukupna kvota na tiketu je 7.80.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter