0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Dortmund i Atletiko sigurni, Radničkom ‘brejk’ na Banjici

Objavljeno: 27.10.18 u 10:53

Predstoji nam uzbudljiv vikend i mnogo intresantnih mečeva u Evropi, a izbor je širok i ostajemo pri dobroj tadiciji da ‘gađamo’ samo konačan ishod iz najjačih šampionata.

VOTFORD – HADERSFILD 1 (1.80)

Prema formi i učinku ovaj megdan treba da donese domaćinu ‘sigurna’ tri boda, a pošto su u Premijer ligi iznenađenja cesta oprez je neminovna za žuto-crne u pohodu na novi trijumf.

DORTMUND – HERTA 1 (1.50)

‘Milioneri’ su u naletu tako da treba da se ispoštuju i ‘gaze’ na dva fronta tako da rival iz Berlina realno nema velike šanse da dođe do povoljnog rezultata, mada sledi velika borba.

ATLETIKO (M) – SOSIJEDAD 1 (1.60)

Madriđani su pregaženi u Dortmundu tako da su večeras pod dodatnim pritiskom pred svojim navijačima, a najbolji melem za rane u Ligi šampiona je pobeda.

RAD – RADNIČKI (N) 2 (1.75)

Verni pratilac lidera Crvene zvezde imaće težak posao na Banjici sa ekipom koja već nekoliko kola ne zna za pobedu, pa će Nišlije pokušati da nastave uspešan niz.

Ukupna kvota na tiketu je 7.56.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter