0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ na Milan i tri ‘dvojke’ u Ligi Evrope

Objavljeno: 25.10.18 u 11:35

Posle Lige šampiona sledi selidba na mečeve Lige Evrope, koji mogu da kreiraju rasplet u pojedinim grupama i da klubovi završe posao već na polovini takmičenja.

SPARTAK TRNAVA – DINAMO ZAGREB 2 (1.70)

Zagrepčani su posle niz godina takmičenja u Evropi pred istorijskim korakom da prvi put prezime i imaju ‘meč’ loptu u Slovačkoj i favoriti su da upi’u treću pobedu za miran nastavak takmičenja.

DUDELANŽ – OLIMPIJAKOS 2 (1.60)

Samim plasmanom u grupnu fazu šampion Luksemburga je ostvario snove tako da svaki bod je još dragocen, mada im u goste dolazi jaka ekipa iz Atine sa planom da ostvari pobedu.

MILAN – BETIS 1 (1.80)

U zaostavnom vremenu su izgubili od Intera, pa će večeras pokušati da pobedom ‘zaleče rane’ mada rival iz Španije je dobra ekipa i zadatak neće da bude baš lagan.

CIRIH – BAJER LEVERKUZEN 2 (1.70)

Na domaćem koloseku oba tima baš nešto ne blistaju posebno, a gosti dolaze u Švajcarsku da pokušaju da ostvare pun pogodak i nema dileme da im pripada uloga blagog favorita.

Ukupna kvota na tiketu je 8.32.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter