0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ na ‘pevce’, PSŽ lako do pobede

Objavljeno: 24.10.18 u 11:46

Zahuktava se trka za bodove u Ligi šampiona, a biće veoma intresantno na pojedinim mečevima i pogotovo može li Barselona bez Lea Mesija da zaustavi Inter, koji je nanizao sedam pobeda.

BARSELONA – INTER 2 – 4 GOLA (1.60)

Nije isto kada je u timu Mesi, a bez njega domaćin nije ubitačan mada na svom terenu svakako imaju ulogu favorita u odnosu na goste iz Milana i treba očekivati golove oba tima.

PSV – TOTENHEM 2 (2.10)

Na domaćoj sceni jesu upečatljivi Holanđani, a na talonu je dobra ekipa „petlova“ koja hoće u trećem meču grupe da upiše prvu pobedu i prema kvalitetima mogu da se nadaju punom pogotku.

PSŽ – NAPOLI 1 (1.50)

Karlo Anćeloti se vraća na mesto uspeha u Pariz i pokusaće da iznenadi svoj bivši klub sa Napolijem, ali domaćin je u naletu i pokusaće ponovo da pobedi i tako se približi plasmanu za proleće.

BRISTOL SITI – HAL 1 (1.80)

Domaćin je pred svojim navijačima već godinama u nazad veoma moćan, tako da će večeras učiniti sve da ostvare novi trijumf, pošto je rival u krizi i slaboj formi nedeljama unazad.

Ukupna kvota na tiketu je 9.07.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter