0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Arsenalu bodovi protiv ‘lisica’, Sosijedad čuva San Sebastijan

Objavljeno: 22.10.18 u 11:16

Za vikend se favoriti nisu baš proslavili, pa danas sledi popravni sa mečevima koji su na programu prvog radnog dana ove nedelje, i ponuda je solidna.

ARSENAL – LESTER 1 (1.60)

Dolaskom na klupu Unai Emerija počela je nova era „tobdžija“, koji su posle laganog starta ušli u seriju pobeda i ostaje da dobru formu pečatiraju sa nova tri boda pred svojim navijačima.

SOSIJEDAD – ĐIRONA 1 (1.80)

Baskijci su baš dobri na svom terenu, a u goste im dolazi neugodna ekipa čija taktika se zasniva na jakoj defanzivi i ako uspeju da probiju bedem na vreme imaće lakši posao da stignu do trijumfa.

SPARTA PRAG – MLADA BOLESLAV 1 (1.50)

Nekoliko kikseva pred pauzu su kumovali da domaćin sklizne sa vrha tabele, ali pošto se trka za bodove zahuktava sada je pravi trenutak za povratak na pobednički kolosek.

SAMPDORIJA – SASUOLO GG (1.70)

Zanimljiv okršaj sledi na „Marasiju“ u koji domaćin ulazi kao blagi favorit, mada zeleni znaju na strani da budu opasni tako da je realno da bude strelaca na obe strane.

Ukupna kvota na tiketu je 7.34.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter