0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Četiri keca – Everton, Fiorentina, Betis i Menhengladbah

Objavljeno: 21.10.18 u 10:50

Favoriti se nisu baš proslavili prvog dana vikenda i za danas smo spremili novu kombinaciju sa utakmicama iz najboljih šampionata u Evropi.

EVERTON – KRISTAL PALAS 1 (1.80)

Gosti iz Londona često znaju da pomrse račune mada dolazak u Liverpul prema tradiciji za njih nije baš ugodno tako da će „karamelice“ imati dobru priliku da poentiraju pred svojim navijačima.

MENHENGLADBAH – MAJNC 1 (1.70)

Nema dileme da je pauza došla pogrešnom trenutku za domaćina koji je redom rušio rivale tako da je njihov plan da nastave uspešnu seriju sa novim trijumfom.

FIORENTINA – KALJARI 1 (1.70)

Pred pauzu obe ekipe nisu ispunile plan tako da žele popravni, a pogotovo „ljubičasti“ iz Firence, koji hoće po svaku cenu da se vrate na pobednički kolosek i imaju kvalitetniji tim od rivala sa Sardinije.

BETIS – VALJADOLID 1 (1.70)

U Sevilji se pita domaćin pogotovo što ima za rivala novajliju, koji će posle povratka na elitnu scenu se boriti za opstanak mada na strani nemaju mnogo šansi.

Ukupna kvota na tiketu je 8.84.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter