0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ u gradu ‘Mercedesa’, ‘kec’ u Londonu

Objavljeno: 20.10.18 u 10:44

Prvi dan vikenda donosi brojne intresantne mečeve širom Evrope, tako da je posle dve nedelje trka za bodove u fokusu i pokusaćemo da skockamo uspešan tiket.

ČELSI – MANČESTER J. 1 (1.80)

Dolaskom na kormilo trenera Sarija od starta sezone „plavci“ deluju veoma moćno tako da u derbi ulaze kao favoriti protiv “ đavola“ koji imaju i kadrovskih problema i Murinju neće biti lako na mestu uspeha sa bivšim klubom.

ŠTUTGART – DORTMUND 2 (1.85)

Domaćin je nedavno uspeo da ostvari uspeh, ali u goste im dolazi zahuktali rival koji igra dobro i svakako da imaju imperativ da se kući vrate sa upisana nova tri boda.

UDINEZE – NAPOLI 2 (1.60)

Nema dileme da je u rukama gostiju ključ za ishod meča u kojem hoće da produze svoj niz dobrih rezultata kao uvertiru pred okršaj sa PSŽ u sredu u okviru Lige šampiona.

VOŽDOVAC – MLADOST 1 (1.85)

Dolaskom na kormilo Dragana Aničića domaćin hoće po svaku cenu povratak na pobednički kolosek, ali Lučanci su poznati kao tvrd orha sa dobrim pojedincima tako da su „zmajevi“ na teškom ispitu.

Ukupna kvota na tiketu je 9.85.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter