0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Selidba na klupski fudbal i kombinacija sa košarkom

Objavljeno: 17.10.18 u 11:00

Polako sledi selidba na klupski fudbal posle završenog drugog kruga takmičenja u Ligi nacija, a polako se zahuktava i Evroliga, koja ove nedelje ima dupli program.

PETROLUL – MOLVENI 1 (1.70)

Bivsi član elite je posle finansijskih problema bio prebačen u treci rang, ali pokušavaju ekspresan povratak na glavnu scenu u Rumuniji i tako danas se očekuje da upišu novi trijumf.

KOPER – OLIMPIJA 2 (1.50)

Na Kupu ima često iznenađenja, ali plan ‘zmajčeka’ je da dođu do finala tako da imaju apsolutnu ulogu favorita u gostima i sve sem pobede bilo bi ravno senzaciji godine na terenima u Sloveniji.

NAPREDAK – METALAC 1 (1.50)

Plan domaćina je da pokušaju na drugom domaćem koloseku guraju do završnice i posle pauze imaju priliku da kod kuće overe plasman dalje što se očekuje, posto su kvalitetniji od rivala.

BASKONIJA – OLIMPIJAKOS 1 (1.50)

Španski tim je tokom prošle sezone na svom parketu lako rušio najbolje ekipe tako da večeras imaju priliku da drugi put pobede i nadmaše giganta iz Atine.

Ukupna kvota na tiketu je 5.73.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter