0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Francuzi favorit protiv Nemačke, Norvežani lako sa Bugarima

Objavljeno: 16.10.18 u 11:25

Ostaje da se večeras zatvori drugi krug takmičenja u Ligi nacija u kojem je bilo dosta iznenađenja, a ove nedelje je i dupli program Evrolige tako da sledi miks sa košarkom.

FRANCUSKA – NEMAČKA 1 (1.80)

Poslastica je ostavljena za kraj i „trikolori“ su u prednosti posle poraza rivala od Holandije u Amsterdamu, a kvalitet je na strani domaćina i očekuje se da upisu nova tri boda.

NORVEŠKA – BUGARSKA 1 (1.60)

Domaćin je u prednosti pošto igra dobro i postao je homogena ekipa tako da komšijama neće biti lako na severu Evrope da iznenadi i uloga favorita pripada ‘vikinzima“.

SLOVENIJA – KIPAR 1 (1.70)

Prema postavama dve ekipe sve je na strani Slovenaca, ali njihov učinak nije po meri i imaju priliku da poprave bodovni saldo pošto je očigledno da rival u ovom takmičenju proba igrače za kvalifikacije od marta.

BAJERN – PANATINAIKOS 2 (1.50)

Poraz na startu u Minhenu je svakao uzdrmao ekipu Dejana Radonjića, koja večeras dočekuje dobar tim iz Atine, koji želi da ostvari pun pogodak u Nemačkoj.

Ukupna kvota na tiketu je 7.34.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HotSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter