0
Auto Moto

VALENTINO ROSI ISKREN: Markes može da nadmaši moje rekorde, ali me to ne uzbuđuje

Objavljeno: 15.10.18 u 18:44

Devetostruki šampion najkvalitetnijeg karavana dvotočkaša može da ‘strepi’ za svoj rekord, a razlog tome su uspesi njegovog mlađeg kolege Marka Markeza.

Pobedom na Velikoj nagradi Tajlanda Španac je stigao do 42. u kraljevskoj klasi, što ga dovodi blizu osvajanja pete titule u toj kategoriji, a ukupno sedme u karijeri.

Njemu će u poslednjoj trci biti dovoljno da samo bude ispred vozača Dukatija kako bi i potvrdio titulu. Sa samo dvadesetpet godina član tima Rapsol Honda na dobrom je putu da pomuti slavu popularnog Doktora, koji se preterano ne uzbuđuje zbog toga.

Markes može da nadmaši moje rekorde, ali me to ne uzbuđuje. Morate da razmišljate o sopstvenoj karijeri, a smatram da je moja izuzetno dobra. Ostvario sam veliki broj pobeda, a mogao sam da osvojim i veći broj titula. Najviše žalim zbog izgubljene titule u Valensiji 2006. godine, kada sam napravio grešku, rekao je Rosi.

Narednom vigenda na Velikoj nagradi Japana Markez će imati priliku da obezbedi petu titulu u poslednjih šest godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter