0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Španci nastavljaju da melju, baš kao i Robi sa BIH

Objavljeno: 15.10.18 u 10:43

Mečevi u Ligi nacija su i dalje u fokusu, a mnoge ekipe imaju motiv da osvajaju bodove i uigravaju se za mart, kada startuju kvalifikacije u trci za plasman na šampionat Evrope.

ISLAND – ŠVAJCARSKA 2 (1.85)

Pored dobrih igara domaćin nije uspeo da ostvari dobar bodovni saldo tako da u narednim utakmicama nema veliki rezultatski imperativ, a gosti žele da posle Brisela dođu do tri boda.

ŠPANIJA – ENGLESKA 1 (1.65)

Kaznena ekspedicija „furije“ od dolaska na kormilo Luisa Enrikea gazi redom, a posle uspeha u Londonu očekuje se da kao domaćini budu bolji od rivala i tako overe prvo mesto.

BIH – S. IRSKA 1 (1.60)

Dve pobede je upisala ekipa Roberta Prosinečkog, a večeras u Zenici komsije imaju priliku da ponovo pobede rivala sa Ostrva i mirno sačekaju revanš sa Austrijom u novembru.

BELORUSIJA – MOLDAVIJA 1 (1.60)

U Minsku se svakako pita domaćin koji grabi prema prvom mestu, a imaju dobru priliku da upišu još tri boda i imaju apsolutnu ulogu favorita, koju treba da opravdaju pobedom.

Ukupna kvota na tiketu je 7.81.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter