0
U pripremi

MILETIĆ NAKON DEBIJA: Danas mi se ostvario i drugi dečački san, zaslužili smo pobedu

Objavljeno: 14.10.18 u 19:48

Bek Partizana Nemanja Miletić imao je danas  čast da debituje za nacionalni tim Srbije u novom takmičenju koje organizuje Evropska kuća fudbala (UEFA).

Nakon nekoliko otkazivanja sa spiska selektor Mladen Krstajić odlučio je da naknadno pozove ovog momka koji je svakako taj poziv zaslužio partijama koje je prikazao u Superligi.

Fudbaleri Srbije uprkos mnogo boljoj igri koju su prikazali danas, ali i igrača više kog su imali tokom većeg dela meča nisu uspeli da dođu do tri veoma važna boda u Bukureštu.

– Nisam zadovoljan jer smo tokom cele utakmice bili bolji i jer smo zaslužili da pobedimo. Ali to je fudbal, ne dobija uvek bolja ekipa. Imamo dve utakmice kući da rešimo to, rekao je Miletić.

Bek kluba iz Humske naglasio je da mu se danas ostvario i drugi dečački san.

– Svaki fudbaler koji trenira fudbal sanja o ovako nečemu. Presrećan sam, jedan san mi je bio da zaigram u Partizanu, drugi da igram za reprezentaciju, danas mi se to i ostvarilo. Presrećan sam, daću sve od sebe da budem još bolji, rekao je on.

Nakon ovog meča naša selekcija završila je oktobarski ciklus, a ekipu Mladena Krstajića očekuju u novembru dva susreta u Beogradu i to protiv Crne Gore i Litvanije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter