0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Bez goleade u Bukureštu, ‘sokolovi’ se čupaju u Viljnusu

Objavljeno: 14.10.18 u 11:29

Česta su iznenađenja u mečevima Lige nacije tako da do sada favoriti nisu opravali očekivanja, a za danas smo se odlučili za miks sa golovima počev od megdana u Bukureštu.

RUMUNIJA – SRBIJA 0-2 (1.60)

Ulog je ovog puta ogroman u odnosu na meč u Beogradu pre mesec dana, tako da će oba tima biti oprezna i očekuje nas tvrda utakmica sa malo golova, a remi je svakako po ukusu ‘orlova’.

IZRAEL – ALBANIJA 1 (2.10)

Uspeli su domaćini pre nekoliko dana posle preokreta da savladaju Škotsku i silno motivisani čekaju novi duel u kojem imaju blagu prednost sa ciljem da upišu nova tri boda.

LITVANIJA – CRNA GORA 2 (1.80)

Posle poraza od Srbije ‘đetići’ žele da se vrate na pobednički kolosek, a neće imati lak posao u Viljnusu bez obzira što domaćin nema ni bod posle tri meča. Izabranici selektora Tumbakovića nemaju izbor.

AZERBEJDŽAN – MALTA 3+ (1.95)

Domaćin je uspeo da na ‘veštaku’ pobedi Farska Ostrva, a večeras u Bakuu žele novi uspeh, pripada im uloga favorita i svakako da su golovi dobra preporuka.

Ukupna kvota na tiketu je 11.79.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter