0
Odbojka

TERZIĆ OTKRIO DOBRE VESTI: Tijana Bošković se vraća u tim Srbije

Objavljeno: 13.10.18 u 18:10

Selektor je istakao da njegove igračice nisu u krizi igre, već u padu kada je reč o motivaciji.

Nakon uvodnog niza trijumfa i maksimalnog učinka, srpske odbojkašice su poražene od Japana i Holandije, što ih je malo uzdrmalo.

– Mislim da nismo imali krizu igre, u tom smislu da smo pali u formi, nego jednostavno, što je isto vrlo loše, motiv nije bio na onom nivou na kom je bio dok nismo obezbedili prolaz na fajnal-siks. Očekujem znatno motivisaniju ekupu nego u prethodnom meču protiv Japana – rekao je Terzić.

Na sve probleme se nadovezala i povreda Tijane Bošković, koja će ipak igrati protiv domaće selekcije u prvoj utakmici treće faze Svetskog prvenstva u Japanu.

– Igraćemo kompletni i Tijana (Bošković) je danas trenirala. Nadam se da će rezultat biti drugačiji nego što je to bio slučaj prošli put protiv Japana -rekao je selektor.

Meč protiv Japana igra se sutra od 12:20h u Nagoji, a odbojkašica Tijana Malešević kaže da je atmosfera u ekipi izuzetno dobra pred nastavak Svetskog šampionata.

– Znamo dobro Japan, znamo šta da očekujemo. Svesne smo grešaka iz prethodnog duela s njima. Sutra očekujem težu utakmicu nego što je to bilo, s obzirom na to da će tribine biti pune. Spremne smo, sigurna sam da ćemo prikazati dobru igru, bolju nego u prethodna dva duela – rekla je Maleševićeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter