0
ATP

SETIO SE PRIJATELJA KOJI JE U NEVOLJI: Novak poslao snažnu poruku nakon velike nepogode koja je zadesila Španiju – Svaka čast amigo! (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.18 u 14:44

Strašne slike koje nam stižu iz španskih gradova privukle pažnju svetskih medija, a ova velike nepogoda za sada je odnela 10 ljudskih života.

Još 200 ljudi povređeno je,nakon jake kiše koja je padala na Balearskim ostrvima u sredu, a sve ovo ispratila je i velika materijalna šteta.

Među ljudima koju su prvi pritekli u pomoć bio je i teniski as Rafael Nadal, koji je otovrio vrata svoje akademije za sve one čiji su domovini zahvaćeni poplavom. Takođe Španac je zajedno sa ostalim sugrađanim čistio blato sa ulica, a sada je stigla podrška između ostalih i od najboljeg srpskog tenisera ikada.

– Čuo sam za strašne vesti iz Majorke. Želim svima da izjavim saučešće, onima koji su izgubili voljene iz porodice i prijatelje u ovoj nesreći. Želim da pošaljem svima energiju i sreću svima koji trenutno preživljavaju sve ovo. Veliki pozdrav Rafaelu Nadalu, svaka čast ‘amigo’ što pomažeš. Želim da pozovem sve koji mogu da pomognu u ovoj strašnoj situaciji, koji gledaju ovo, prate vesti i da pruže podršku na svaki mogući način. Hvala, poručio je Novak u video poruci.


Podsetimo ranije danas Novak je ubedljivo trijumfovao u četvrtini finala masters turnira u Šangaju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter