0
Ostali sportovi

FOTO: PRINTSCREEN

SASTALI SE HABIB I PUTIN: Predsednik Rusije primio MMA borca, pa poslao poruku njegovom ocu

Objavljeno: 10.10.18 u 20:07

Habib Normagomedov u sklopu UFC 229 priredbe u Las Vegasu savladao je Konora MekGregora i tako odbranio pojas lake kategorije ove promocije.

Meč ova dva borca smatra se najevećim u istoriji ovog sporta, a Dagestanac nastavio je da piše njegovu istoriju jer je iz 27 borbi ima isto toliko pobeda.

Njijov duel iz Vegasa mnogo pažnje izazavao je i pre samog ulaska u ring. Konor je na sebi svojstven način pokušao da isprovocira Habiba, što mu delimično jeste pošlo za rukom. Međutim u oktagonu dagestanski borac uspeo je da prevaziđe sve provokacije i u četvrtoj rundi primora najpopulanijeg MMA borca na planeti na tapkanje. Ono što je usledilo potom nije na čast šampiona UFC-a koji je preskočio kavez i nasrnuo na timske kolege svog rivala.

Na konferenciji za medije nakon borbe kada su pitali Habiba ko je mu je sve čestitao na trijumfu, on se posebno pohvalio čestitkom predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina. Sam Putin danas je u Moskvi svečano primio MMA borca i njegovog oca,  za koga je imao i zanimljivu poruku.

– Pitaću tvog oca da te ne kažnjava puno, poručio je Putin u šali Habibu, aludirajući na njegove reči nakon borbe da će ga otac prebiti.

Podsetimo za vreme nedavno završenog Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji, gost na finalnom meču bio je Konor MekGregor koji se tom prilikom video i fotografisao sa prvim čovekom ruske države i rekao da je upravo predsednik Rusije ‘jedan od najvećih ljudi današnjice’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter