0
Extreme

FOTO: PRINTSCREEN

NAJAVA KAZNI I ODLUKA O ODUZIMANJU ŠAMPIONSKOG POJASA: Da li su ove sankcije za Habiba i Konora pravedne?

Objavljeno: 09.10.18 u 17:09

Konor Mekgregor i Habib Nurmagomedov danas su dobili naznaku kazni koja bi trebalo da snađe ova dva UFC borca nakon tuče po završetku njihovog dvoboja.

Dagestanac je po završetku borbe iskočio iz kaveza i napao Mekgregorovog trenera, pa i ne iznenađuje to što će kazna biti dosta teža u odnosu na Irčevu.

Prva se tiče honorara, pošto su mediji iz SAD preneli da je Sportska komisija države Nevade odlučila da mu „zamrzne“ honorar od dva miliona dolara uz mogućnost da mu bude trajno oduzet, a uslediće i suspenzija, što je najavio prvi čovek UFC-a Dejna Vajt u izjavi za TMZ sports..

– Nevada je zadržala čitav Habibov honorar, a priča se da će mu ga trajno oduzeti. Mada mislim da to ne bi trebalo da se dogodi, trebalo je da mu oduzmu 250.000. On ostaje šampion, mada će biti suspendovan na četiri do šest meseci, rekao je Vajt.

A što se Mekgregora tiče, i Irca očekuje suspenzija, ali ne toliko duga, pošto će van oktagona provesti najverovatnije mesec dana.

Podsećamo, Habib je Mekgregora savladao nakon što je duel prekinut u četvrtoj rundi kada je Dagestanac Irca uhvatio u „kragnu“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter