0
Ostali sportovi

FOTO: PRINTSCREEN

VLASNIK UFC-A NAKON ODBIJANJA DA DA STAVI POJAS HABIBU: Može doći do suspenzije Habiba, novčane kazne će biti velike, da sam mu dao pojas demolirali bi ring

Objavljeno: 07.10.18 u 09:59

Zbog svega onoga što se desilo nakon završetka borbe između Habiba Normagomedova i Konora MekGregora, prvi čovek UFC promocije odbio je da stavi pojas u ringu Dagestancu.

Novinar Bret Okamoto sa ESPN-a je uspeo da dođe do Dane Vajte odmah nakon završetka UFC 229 i dobije komentar vezano za sve ono što se desilo u oktagonu.

Od Vajta je prvo zatraženo da pojasni šta se zapravo dogodilo, jer je sedeću prvom redu imo odličan pregled situacije.

– Jedan Konorov timski kolega je tokom čitave borbe vređao Habiba, te je on odmah nakon borbe preskočio ogradu i krenuo na njega. To je dovelo do tuče, nakon čega su Habibove kolege uskočili u kavez i krenule na Konora. Konorov kolega je započeo, ali Habibovo preskakanje ograde je bilo potpuno besmisleno i ludo. Borio se fantastično, pobedio je u velikoj borbi, trebao je dobiti pojas i dobio bi ogromno poštovanje od ljudi, ali umesto toga, dogodilo se ovo, pojasnio je Vajt.

FOTO: PRINTSCREEN

Ovakav razvoj situacije doveo je do toga da honorari za borbu večeri i dalje ne budu isplaćeni.

– Atletska komisija trenutno je blokirala oba honorara, a mi smo im predali snimke koje posedujemo. Ovo je velika stvar, moglo bi doći do suspenzije za Habiba, svima im se može oduzeti viza, a biće i velikih kazni, zbog čega su honorari i zadržani od strane komisije, rekao je on, pa dodao:

– Loše je, uskoro sledi istraga od strane komisije. Sigurno će dobiti velike novčane kazne i mogu reći kako su ti momci u velikim problemima.

Sam Vajt još u ringu dao je jednu veoma interesantnu izjavu.

– Ukoliko stavim ovaj pojas na tebe, svi će krenuti bacati svakakve stvari u oktogon, rekao je po okončanju nereda Habibiu Normagomedovu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter