Ove subote odlučili smo se za kombinaciju fikseva i golova.

MAJNC – HERTA 2 (2.70)

Tim iz Berlina igra odličan fudbal na startu sezone, brzo se uklopio naš Marko Grujić ali je doživeo težu povredu koja će ga na duže odvojiti od terena. Herta je sinoć nakon pobede Verdera pala na četvrtu poziciju sa treće, a atmosfera se u ekipi dodatno poboljšala posle pobede prošlog vikenda nad Bajernom iz Minhena. Majnc je nakon dobrog starta u padu forme, te u poslednje tri utakmice nema pobedu, od čega su dva poraza.

EMPOLI – ROMA 2 (1.70)

Mada je Empoli u problemima što se povređenih igrača tiče, i da je kompletan, naš veliki favorit je Roma. Treba iskoristiti koeficijent koji ipak blage šanse daje i Empoliju.

ALAVES – REAL MADRID GG3+ (2.00)

Ekipa iz Vitorije je veliko iznenađenje starta prvenstva u Španiji. Alaves je trenutno šesti na tabeli zbog prethodne dve utakmice u kojima je osvojio samo jedan bod, a utakmica sa Real Madridom je pravo mesto da se Baskijci dokažu. Nismo bili toliko hrabri da pokušamo fiks jer smo svesni da će biti golova na obe strane.

VOJVODINA – NAPREDAK 3-5 (2.38)

Duel šestoplasiranog i sedmoplasiranog tima Superlige. Sa istim brojem bodova, deset, a i sa istim brojem postignutih golova – po 11. Oba tima su skoro toliko i primila do sada u Superligi, Napredak deset, a Novosađani jedan manje, te se na Karađorđu očekuje lep fudbal i više od tri gola, ali ne i pet.

Ukupna kvota – 21.85