0
Atletika

'Serbia Marathon' zatvara trkačku sezonu, u nedelju 4.11.2018. godine, trkama od 5 i 10km, sa spektakularnim finišom u Štark areni.

PO PRVI PUT U SRBIJI: Spreman je trkački spektakl godine

Objavljeno: 04.10.18 u 12:36

‘Serbia Marathon’ zatvara trkačku sezonu, u nedelju 4.11.2018. godine, trkama od 5 i 10km, sa spektakularnim finišom u Štark areni.

U organizaciji Atletskog Saveza Srbije, institucije koje već 70 godina razvija stadionsku i vanstadionsku atletiku, nastao je ‘Serbia Marathon’, događaj koji zatvara trkačku sezonu na najbolji način.

Ravna i brza staza sa finišom u Štark areni u kojoj vas čekaju najbliži navijači i besplatan program ‘Kids Athletics’ samo su delovi bogatog programa koji spremaju organizaotri uz poruku da su svi trkači šampioni.

– Svaki trkač i svaka trkačica za nas su šampioni. Svaki učesnik Serbia Marathon-a imaće priliku da na mestu naših najvećih uspeha, u hramu sporta, oseti isto ono što su osećali i Novak Đoković, Ivana Španović, rukometaši , odbojkaši, vaterpolisti i svi koji su ikada nastupali na parketu Štark Arene. Nakon prolaska kroz cilj, čeka nas muzički program i velika žurka za sve trkače, ali i verne navijače za koje je ulaz besplatan, stoji u pozivu koji je uputio Dobromir Karamarinov, predsednik Balkanske atletske federacije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter