0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi na poslednjem meču kola u Premijer ligi, na pobedu FMP-a sa hendikepom

Objavljeno: 01.10.18 u 10:42

Dan između vikenda i evropskih takmičenja obično ne donosi puno toga zanimljivog kada je fudbal u pitanju.

BORNMUT – KRISTAL PALAS 3-5 (2.00)

Jedan od onih klasičnih mečeva Premijer lige u kojem lako može da se desi da pobedi jedan, a i drugi tim, ili da bude nerešeno. Zbog toga, nismo želeli da puno razmišljamo o fiksu kao rešenju, te smo se okrenuli na golove. Bornmut je itekako zahvalan kada se radi o golovim, a Kristal Palas je u proseku na prvih šest utakmica prvenstva primio po jedan gol.

SAMPDORIJA – SPAL 0-2 (1.85)

Sampdorija je blagi favorit u ovoj utakmici, a ono što je nama primamljivije, kao i u prethodnom slučaju, su golovi. Ne očekujemo ih puno na Luiđi Ferarisu večeras.

SELTA – HETAFE 1 (2.00)

Tim iz Viga u ovu utakmicu ulazi bez nekoliko bitnih igrača, ali ukoliko želi da uhvati ritam sa Betisom i Atletiko Madridom koji su na deobi četvrtog mesta u Primeri, moraće večeras da dođu do treće pobede u sezoni.

FMP – Zadar H1 (1.85)

Za kraj, jedan meč ABA lige. FMP u Železniku dočekuje Zadar u dosta promenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu. Međutim, verujemo da će nove uzdanice Pantera pokazati kvalitet protiv hrvatskog tima i poraziti ga sa šest ili više poena prednosti.

Ukupna kvota: 13.69

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter