0
Kladionica

TIKET DANA: ‘Kiša’ golova na prognozi ovog petka

Objavljeno: 28.09.18 u 10:59

Iako su se tokom citave nedelje igrali mecevi ili vanrednih kola ili kupova, vec danas najjace lige nastavljaju ustaljenim ritmom.

BILEFELD – KELN GG3+ (1.87)

Prvoplasirani tim na tabeli gostuje veoma neugodonoj ekipi Bilefelda, tako da je realno da ce oba tima postici barem po jedan gol, a da ce ih na mecu ukupno biti više od tri.

HOLŠTAJN KIL – DARMŠTAT 1 (2.00)

Oba tima igraju promenljivo, a razlika je izmedu njih samo dva boda, mi blagu prednost dajemo domacoj ekipi.

BRISTOL SITI – ASTON VILA GG (1.75)

Domaca ekipa poznata je po tome da ‘zna’ da primi gol, iako gosti u ovaj duel ulaze za titulom blagih autsajdera po jedan pogodak u obe mreže može se ocekivati.

ŠEVILD V. – LIDS KMB 1+I&1+II (1.57)

Lids na ovo gostovanje ide sa prvog mesta na tabeli, dok je Šefild poznat kao tim koji i kada i gubi i kada pobeduje postiže pogotke, pa po barem jedan gol u oba poluvremena je moguca stvar.

SENT ETJEN – MONAKO GG (1.87)

Mora Monako da popravi negativan niz iako desetkovana ekipa iz kneževine ce ici na gol, dok domacini koji su u vrhu tabele nece to mirno gledati pa se po gol oba tima može ocekivati.

Ukupna kvota na tiketu je: 19.22

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter