1
The Best Of

PORAZ VREDAN POLUFINALA: Poljska bolja, ali Srbija u borbi za medalju!

Objavljeno: 27.09.18 u 22:11

Odbojkaši reprezentacije Srbije plasirali su se u polufinale Svetskog prvenstva u odbojci uprkos porazu od Poljske maksimalnim rezultatom 3:0.

Srbija je pobedom nad Italijom od 3:0 (25:15, 25:20, 25:18) napravila veliki korak ka plasmanu u polufinale, a kako bi ono bilo obezbeđeno, bilo je potrebno da naša selekcija ostvari jedan od dva uslova – da osvoji bar jedan set protiv Poljaka, u čemu nije uspela, ili da osvoji 54 poena.

Kako je Srbija prva dva seta, uprkos rovovskoj borbi i propuštenim set loptama, izgubila sa po 28:26, postalo je jasno da će granicu od 54 poena lako „probiti“, što se i dogodilo na samom početku seta jer je izabranicima Nikole Grbića bilo dovoljno da osvoje tri poena u trećem delu igre.

Probali su reprezentativci Srbije da dobiju bar treći set, ali nisu uspeli, Poljska je igrala praktično besprekorno, pa je susret završen trijumfom Poljaka i u trećem delu rezultaotm 25:22.

Sutra je na programu duel Italije i Poljske, Poljacima jedan set donosi siguran plasman u polufinale.

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter