0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Kruševcu i Udinama

Objavljeno: 26.09.18 u 10:50

Bogata kladioničarksa ponuda je danas, a razlog tome su vanredna kola u najjačim ligama Evrope, kao i kupovi.

TSC – RAD GG (1.95)

Duel prvoligaša i superligaša u Kupu Srbije doneće nam golove. TSC je poznat kao dobar domaćin, igra na golove, a sa druge strane protivnik je kvalitetniji tim iz ‘elite’. Po gol sa obe strane i mirna Bačka.

NAPREDAK – CRVENA ZVEZDA GG (1.95)

Crvena zvezda je favorit u ovom meču, bliža je pobedi, ali kome treba kvota 1.40. Napredak je poslednjih sezona pokazao da zna da igra protiv crveno-belih, te se čini da je odbrana Beograđana ranjiva bez Vujadina Savića. Daće Kruševljani jedan gol, Zvezda takođe.

UDINEZE – LACIO GG (1.75)

Tradicija kaže da je ovo pobeda gostiju, ali Udineze ima dobar početak sezone. Lacio je posle dva poraza od Napolija i Juventusa vezao tri pobede, ali nije neranjiv. Domaćin može do gola, gost neće rušiti tradiciju.

ATLETIK BILBAO – VILJAREAL GG (1.87)

Baskijci su uvek favoriti kada igraju na San Mamesu. Iskreno mi večeras ne bismo smeli da se kladimo na njih, Viljareal je odličan tim. S druge strane ne vidimo meč 0:0, zato pokušajte sa golovima na obe strane.

Ukupna kvota je 12.44.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter