0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Juče nam je prošao tiket, ovo su predlozi za danas

Objavljeno: 20.09.18 u 12:10

Uspeli smo juče da skockamo uspešan tiket sa parovima Lige šampiona i ‘probijemo led’ na startu takmičenja, a danas ćemo da pokušamo da nastavimo seriju sa utakmicama Lige Evrope.

DINAMO KIJEV – ASTANA 1 (1.70)

Kijevljani drugu godinu zaredom su u ovom evropskom takmičenju tako da znaju put do uspeha, a kao domaćini imaju ulogu favorita da na otvaranju upisu prvu pobedu.

PAOK – ČELSI 2 (1.80)

U Solunu ‘plavce’ očekuje paklena atmosfera u kojoj nije lako igrati, ali je studiozni trener Sari pronašao šifru za nastavak pobedničkog niza čete iz Londona čija je forma u usponu.

ASHIŠEHIR – KRASNODAR 2 (2.10)

Iskustvo igranja jakih mečeva i kvalitet tima je na strani Rusa, koji dolaze sa ciljem da upišu tri boda mada domaćin svakako se neće lako predati na svom terenu.

LAJPCIG – SALCBURG GG (1.70)

Dva kluba istog gazde sastaće se prvi put u zvaničnim utakmicama, a stil igranja je veoma sličan tako da možemo da očekujemo bar po gol na obe strane u otvorenoj predstavi.

Ukupna kvota na tiketu je 10.92.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter