5
U pripremi

FOTO: STARSPORT

‘UMIVANJE’: Partizan dobija dozvole za renoviranje stadiona, dosta toga će se promeniti

Objavljeno: 18.09.18 u 18:38

Partizan je od 2005. godine čekao novi stadion, ali se od tada uvek samo vrše projekti renoviranja i ‘umivanja’ starog zdanja u Humskoj.

Navijači Partizana vole svoj stadion, doneo im je mnogo radosti i lepih momenata, ali takođe vlada mišljenje da mu je potrebno mnogo promena i ulepšavanja, kako bi iole mogao da parira nekim evropskim stadionima. Tog mišljenja odavno je i UEFA.

Zato su iz Humske tražili i do kraja septembra će dobiti svu papirologiju kako bi moglo da se pređe u realizaciju plana renoviranja, a koji uključuje nekoliko promena.

Pre svega, najveća bi bilo natkrivanje tribina na istočnoj i zapadnoj tribini, i plan je da se to učini čeličnim nosačima, umesto montažnom konstrukcijom, o čemu je već govorio generalni direktor Miloš Vazura.

Velika promena bio bi i potpuno novi objekat na zapadnoj strani stadiona, gde bi bilo četiri sprata svečanih, VIP i novinarskih loža, ali i zabavni sadržaji koji bi bili profitabilni za klub.

Takođe, ponovo bi trebalo srediti toalete na stadionu, a jedina enigma ostaće atletska staza, koju bi rado uklonili, ali za sada ne postoji način da se tribine i navijači ‘približe’ terenu i igračima.

0
0

5 Komentara

  1. Bila bi prava sportska tragedija da sada ne uklone atletske trake! Ici u dubinu i umesto atletskih staza napraviti novi venac tribina, makar5-7hiljada sedista, i sve tribine pokriti. Ako treba da Klub podigne i kapitalni kredit i zaduzi se pod povoljnim uslovima, da nekoj banci za oto proda nejming pravo za stadion!!! Ovo je prilika koja se ne sme propustiti! To traze navijaci,alooooo! Cujete li vi iz Uprave Kluba ista?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakvo umivanje KAKVE
    LOZE Hocemo slisan
    JUVENTUSU AKO TO NE URADITE SRBIJA CE BITI MALA ZA VAS ZNACI
    STADION BEZ ATL STAZE
    NEMOJ DA POSTANETE
    BALKANSKE J U D E

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter