0
Ostali sportovi

FOTO: РИА Новости

FINA KUP: Vico i Rašović nosili Srbiju do bronze!

Objavljeno: 16.09.18 u 14:14

Vaterpolisti Srbije savladali su Nemačku rezultatom 15:9 u borbi za bronzanu medalju na FINA kupu koji se igra u Berlinu.

Već posle prve četvrtine bilo je jasno da izabranici Dejana Savića nemaju nameru da dopuste Nemcima i promil šanse za iznenađenje, pa su posle dva izjednačenja (1:1, 2:2), te odbranjenog peterca Rističevića, reprezentativci Srbije preko Vica, Mandića i Viktora Rašovića stigli do 6:2.

Nastavili su igrači u belim kapicana u istom ritmu i na dalje, na gol Nemaca odgovorili su sa dva, nakon čega se još po jednom tresla mreža sa obe strane, i na poluvreme je naš tim otišao sa 9:4. I treću četvrtinu Srbija je dobila sa 3:2, pa je zaliha od šest golova bila više nego dovoljna da utakmica bude mirno privedena kraju, do konačnih 15:9.

Najbolji strelci u našem timu bili su Vico sa četiri i Strahinja Rašović sa tri, po dva puta mrežu rivala pogodili su Lazić, Viktor Rašović i Subotić, dok su po jednom gol dali Ranđelović i kapiten Mandić.

U finalu se sastaju Mađarska i Australija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter