0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Dok čekamo vikend, tipujemo ‘egzotiku’

Objavljeno: 13.09.18 u 11:42

Ponuda nije bajna čekajuci vikend i nastavak trke za bodove u najboljim šampionatima Evrope tako da smo pokušali da „iskopamo“ parove za koje očekujemo da budu pogodak.

ISMAILU – ENAPI 1 (2.00)

Šampionat u Egiptu se zahuktava i trka postaje sve intresantnija za primat na tabeli, a domaćin ima imperativ pobede posle dobrih igara i može da se očekuje da ostvare pun pogodak.

KUPS – LAHTI 1 (1.70)

Finci su ponovo u fokusu i pre vikenda pošto su ušli u drugi deo sezone u kojoj domaćin igra promenljivo mada kod kuće ima šifru za uspehe što se očekuje i danas popodne.

LE MAN – TUR 1 (1.95)

Ispadanje nekadasnjeg člana elite čak u treći rang u Francuskoj nije bilo očekivano, pa sledi borba za povratak na stepenik više tako da večeras „mora“ da padne rival koji nije u usponu forme.

K. RECEA – U. KLUŽ 2 (1.60)

Kup Rumunije godinama u nazad donosi potope favorita, ali danas je sve na strani gostiju koji žele pobedom plasman u naredno kolo najmasovnijeg domaćeg takmicenja.

Ukupna kvota na tiketu je 10.60.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter