0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kečevi’ u Francuskoj, Gruziji i Makedoniji!

Objavljeno: 09.09.18 u 10:28

Uspeli smo juče da skockamo dobitan tiket više rizikujući, što je svakako recept i za danas kada su u prvom planu mečevi Lige nacija.

FRANCUSKA – HOLANDIJA 1 (1.65)

Šampion sveta startovao je remijem protiv Nemačke, a sada je plan da se pobede „narandžasti“ koje je preuzeo Ronald Kuman i uloga favorita pripada domaćinu koji je pikirao prva tri boda.

GRUZIJA – LETONIJA 1 (1.50)

Start domaćina bio je idealan i u Astani su pobedili Kazahstan, pa u Tbilisiju će juriti još jedan uspeh protiv protivnika, koji nije u formi i sve sem uspeha Gruzina biće veliko iznenađenje.

MAKEDONIJA – JERMENIJA 1 (1.95)

Komšije su upisale pobedu na gostovanje Gibraltaru tako da su uhvatili zalet za bitan meč sa gostima koji su tvrda ekipa sa nekoliko dobrih pojedinaca mada prednost je na strani Makedonaca.

ST. ŽIL – MEHELEN 2 (1.95)

U nižem rangu Belgije polako se zahuktava borba za bodove i Vesterlo je preuzeo palicu na prvom mestu, a visoke ambicije ima bivsi prvoligaš Mehelen i pikirana su tri boda.

Ukupna kvota na tiketu je 9.41.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter