0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Prosinečki i Švajcarska su ‘sigurice’

Objavljeno: 08.09.18 u 11:24

Srbija je startovala pobedom u Ligi nacija, a danas se zatvara prvo kolo i ima pojedinih utakmica u nižim rangovima takmičenja tako da je izbor solidan.

S. IRSKA – BIH 2 (2.40)

Dolaskom Roberta Prosinečkog na kormilo dosta se promenila filozofija igre i komšije su imale dobre rezultate, a danas u Belfastu neće imati lak zadatak sa čvrstim domaćinima mada je kvalitet na strani Bosanaca.

ŠVAJCARSKA – ISLAND 1 (1.60)

Rešeni su da posle Rusije obe ekipe nastave uspon u novim kvalifikacijama, a ‘sajdžije’ su na domaćem terenu veoma moćni tako da imaju recept da slome čvrstog rivala koji ima jaku odbranu.

ESTONIJA – GRČKA 2 (2.00)

U Talinu nije lako doći do bodova ukuliko se ne pokaže dobra partija tako da Grci dolaze silno motivisani da upišu prvu pobedu, a imaju ulogu favorita u odnosu na domaćina.

VESTERLO – TUBIZE 1 (1.80)

U Belgiji se zahuktava trka za bodove i domaćin je ušao u pravi ritam tako da je pikirao novi trijumf, mada rival nije moćan na strani moraju da budu oprezni.

Ukupna kvota na tiketu je 13.82.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter